Korraldajad

Mari-Liiz Nikker
Projektijuht

Leidsin endale tundmatu ettevõtte JCI juhuslikult. Mulle pakuti uut väljakutset Rat Race’i vabatahtliku projektijuhina. Tänu sellele olen õppinud aega veidi paremini organiseerima, tiimiliikmeid juhtima, koosolekuid pidama. Praegune eesmärk on korraldada ära parim Rat Race parima tiimiga! Vajadusel vahetan vanad liikmed välja (nali!) või võtan uusi juurde!

Krislin Aunapuu
Turundusjuht

Olen Rat Race’i vabatahtlik kuna soovin anda oma panuse heategevusürituse korraldamisel ja soovin, et lapsed ja noored oleksid õnnelikumad! Rat Race heategevusjooksu korraldamine on andnud mulle võimaluse õppida ja arendada oma turundusalaseid teadmiseid ja neid ka praktikasse panna! Äge meeskond, kellega koos õppida ja areneda hea eesmärgi nimel!

Pille Part
Rajameister

Olen JCI Tallinn juhatuse liige ja Rat Race’i rajameistrina abiks käinud juba 2 aastat, mõlemat korral, 2022. ja 2024. aastal, Ülemiste linnakus. Heategevusüritustesse panustamine on minu jaoks oluline kuna võimadab mul maailmale tagasi anda ja toetada inimesi, kes tuge hädasti vajavad.

Eva Kristine Tammine
Müügiassistent

Olen Rat Race tiimi värske liige. Rat Race heategevusjooksu organiseerimistiimi panustamine on suurepärane viis enda loomingulisuse ja organiseerimisoskuste proovile panekuks. Saad aidata kujundada sündmust, mis toob inimesi kokku ühise eesmärgi nimel, ning tunda rahulolu teadmisest, et oled panustanud olulise algatuse edukusse. Lisaks loob see kogemus mälestusi ja sidemeid, mis kestavad kaua pärast üritust.

Marlen Mölder
Müügiassistent

Olen Rat Race tiimi värske liige. Panustamine Rat Race heategevusjooksu organiseerimistiimi on suurepärane võimalus muuta maailma positiivsemaks, aidates korraldada sündmust, mis toetab häid algatusi ja ühendab kogukonda. Lisaks saad kogemuse ürituse korraldamisel, arendad koostööoskusi ja loovust, ning samal ajal aitad kaasa oluliste eesmärkide saavutamisele.

Daisy Pello
Rat Race 2024 mentor, JCI Tallinn president

Olen JCI Tallinn president ja Rat Race on alati olnud mulle südamelähedane. Kunagi soovisin osaleda ettevõttega Rat Race jooksul, kuid see ei saanud teoks. Sain enne Rat Race projektitiimi liikmeks, kui ise heategevusjooksul meeskonnana jooksma. Rat Race heategevusjooksu organiseerimistiimis osalemine pakub võimalust anda tagasi kogukonnale, toetades olulisi sotsiaalseid algatusi. Samuti saad väärtuslikku kogemust sündmuste korraldamisel, arendades samal ajal oma juhtimis- ja koostööoskusi.

Toni Käsper
Rat Race 2024 turundusmentor

Olen teist aastat Rat Race tiimis turundusmentorina. Panustamine Rat Race heategevusjooksu organiseerimistiimi aitab kaasa positiivsete muutuste loomisele, pakkudes võimalust näha oma töö otsest mõju abivajajatele. Lisaks annab see võimaluse töötada motiveerivas ja inspireerivas keskkonnas, kus saad arendada nii isiklikke kui ka professionaalseid oskusi, laiendades samal ajal oma võrgustikku.